Välkommen hem

Bekanta dig med våra hem och hitta en bostad som passar dig. Eller anmäl intresse och bli först med att få information om nya projekt. Vi hoppas du ska trivas!

Onyxgatan, Tynnered

Utmed Ametistgatan vid nya Opalparken är avståndet kort till såväl natur som shopping. Med spårvagn reser du till Frölunda torg på 3 minuter och till Göteborgs innerstad på 20 minuter. På tio minuters cykeltur nås populära havsbad och på två minuter kör du bilen ut på Söderleden. Huset håller högsta kvalitet sett till såväl material som hållbarhet och certifieras med Svanen. Med effektiv förbrukning och moderna lösningar är detta ett boende som passar de flesta. Här kan du flytta in redan i juni 2024.

Område

Tynnered

Antal lägenheter

76

Snittstorlek

49 kvm

Adress

Onyxgatan 2

Antal rum

1-4 rum

Inflyttning

Juni 2024

Trädgårds-
mästeriet, Steninge

Ett stenkast från Märsta, med närhet till butiker, restauranger och pendeltåg ligger natursköna Steninge slottsby. Här, där vi redan färdigställt 72 lägenheter på Mejeriets väg, uppför vi nu ytterligare 92 miljöcertifierade hyresbostäder. Precis som i Kvarter Mejeriet har byggnaden en låg energiförbrukning och hög hållbarhetsprofil tack vare bland annat bergvärme, solpaneler och tjockare ytterväggar. Här kan du flytta in i december 2024.

Område

Steninge

Antal lägenheter

92

Snittstorlek

65 kvm

Adress

Trädgårdsmästeriets väg

Antal rum

1-4 rum

Inflyttning

December 2024

Mejeriets väg, Steninge

Ett stenkast från Märsta, med närhet till butiker, restauranger och pendeltåg ligger natursköna Steninge slottsby. Här, i det redan bebyggda området, bygger vi 72 nya lägenheter med kvalitet och hållbarhet i fokus. Själva stommen utgörs av grön betong och tack vare bergvärme, solpaneler och tjockare ytterväggar har byggnaden en energiförbrukning som är mindre än hälften av jämförbara byggnader. Huset färdigställdes i november 2023.

Område

Steninge

Antal lägenheter

72

Snittstorlek

48 kvm

Adress

Mejeriets väg 34 A-D

Antal rum

1-3 rum

Inflyttning

Hösten 2023

Väsby, Storstockholm

Endast några minuters promenad från pendeln i Upplands Väsby, med närhet till restauranger, caféer och butiker ligger detta projekt. Här planerar vi utveckling av hem med hög kvalitet och inbyggt hållbarhetstänk.

Område

Väsby

Antal lägenheter

Cirka 85

Antal rum

1-3

Snittstorlek

55 kvm

Inflyttning

Framtida utveckling

Varför ska du bo hos oss?

UTMÄRKT SERVICE

Vi ser till att svara så snabbt som möjligt på dina frågor, fixa det som inte fungerar och göra det enklare för dig att känna dig som hemma.

HÅLLBARA HUS

Från byggprocess till materialval och energieffektivitet. Vi går alltid så långt vi bara kan när det gäller hållbarhet.

ENKLA DIGITALA LÖSNINGAR

Vi ser digitala lösningar som ett enkelt sätt att göra din vardag smidigare. Därför vill vi alltid erbjuda dig som hyresgäst bra tekniska lösningar.

HÖG KVALITET I ALLT

Från byggmaterialen vi använder till medvetna estetiska val. Allt vi gör andas kvalitet.

Undrar du över något?

Du kan alltid nå oss på mejl eller telefon om du har frågor om våra projekt eller vilka vi är.